ekskluzive

Në mesin e 37 viktimave nga tragjedia e Xhenovës në Itali, ishin edhe të rinjtë shqiptarë Marjus Djerri e Admir Bokrina. Ata punonin te një kompani pastrimit dhe ishin nisur për pastrim te një pallat matanë urës.Ndaj Marjusi dhe Adi ishin shokë dhe kolegë pune.Ata punonin bashkë, por dje ishte hera e fundit që ata të dy ishin bashkë në këtë jetë, sepse shembja e urës i shkaktoi vdekjen tragjike.Ruzhdi Mashku është kushëriri i Admirit që e njihnin dhe thërrisnin

Media Galeri