OMG

Është vetëm dy vjeç por është duhanpirës.Rapi Ananda Pamungkas ishte 2 muajsh kur filloi të fuste në gojë bishtat e cigares në tezgën e tregut të nënës së tij në Sukabumi, Indonezi.Më tej, varësia e tij u përshkallëzua kur blerësit që kalonin nga tregu filluan t'i jepnin cigare. Pothuajse dy muaj më vonë, Rapi u bë i varur plotësisht dhe thuhet që pi duhan të paktën një paketë në ditë. Nëna e tij Maryati shprehet se vogëlueshi bëhet sh

Media Galeri