Maqedoni Politikë

Qindra protestues maqedonas janë mbledhur sonte para Kuvendit të Maqedonisë, ku protestojnë kundër marrëveshjes me Greqinë për emrin, e cila u nënshkruar sot në Prespë.Si rezultat i marrëveshja së nënshkruar mes Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Greqisë, situata ka degjeneruar përpara Kuvendit.Godina është rrethuar nga forca të shumta policore për të shmangur çdo incident. Protestuesit kanë hedhur sende të forta dhe gurë kundrejt policies, ndërsa kjo

Media Galeri