Opinion

Nga Ylli ManjaniEdi Rama i do refugjatët këtu për të blerë heshtjen e Europës ndaj keqqeverisjes!I do refugjatët për të fshehur trafikun e drogës dhe për të fuqizuar krimin e organizuar me te cilin ka vendosur të sundojë!I do refugjatët, jo për ti trajtuar njerëzisht, por si lëndë e parë për trafikantët! Ata do ti çojnë me skaf në Itali. Kot fryhen Italianët! Nëse do lejojnë Ramën të bëjë kamp në Shqipëri, duhet ti llogarisin ato refugjatë si në territori
14.06.2018 - 21:33
12.06.2018 - 20:28

Media Galeri