Sport

Nuk ka shkuar më shumë se një barazim ndeshja e dytë e grupit "E" në Kampionatin Botëror, mes Brazilit dhe Zvicrës.Goli i mrekullueshëm i Kutinjos nuk vlejti që brazilianët të dilnin me pikë të plota nga ky takim.Ndërkohë, Zvicra e shqiptarëve tregoi karakter të fortë duke u përgjigjur në çdo përballje me skuadrën që shihet si favorite për të fituar botërorin.Grupi kryesohet nga Serbia me pikë të plota, më pas vijnë Brazili me Zvicrën, dhe e mbyll Kosta Rika
16.06.2018 - 19:59
14.06.2018 - 22:38

Media Galeri