Kosovë

Behgjet Pacolli, zv.kryeministri i Kosovës, vazhdon të jetë politikani më i pasur në Kosovë.Në dhënat e pasurisë, ai ka deklaruar pasurinë e tij shumë milionëshe, me shumicën e pasurisë së paluajtshme jashtë vendit.Ai ka deklaruar në total pasuri të paluajtshme dhe të luajtshme më shumë se 200 milionë euro kapital të kompanive, ku është pronar i më shumë se 400 milionë euro.Pacolli miliona euro ka edhe para të gatshme nëpër banka. Në total ai ka rreth 6 milio

Media Galeri