Maqedoni

Qeveria e Maqedonisë në prag të parapërgatitjeve për fushatën për referendumin, Marrëveshjen për emrin me Greqinë e ka nxjerrë edhe në shqip, të nënshkruar më 17 qershor 2018 në Prespë.Një kohë të gjatë marrëveshja ishte e publikuar vetëm në origjinal në anglisht dhe versioni në maqedonisht, ndërsa tani është përkthyer edhe në shqip.Më gjerësisht lexojeni se çfarë përmban marrëveshja në fjalë:MARRËVESHJEMarrëveshja përfundimtare për zgjidhjen e da

Media Galeri