Champions League

Për herë të parë në kompeticionin e Champions League do të aplikohet edhe sistemi VAR. Një gjë e tillë pritet të përfshihet duke filluar prej mbrëmjes së sotme në dy ndeshjet, Manchester United-PSG dhe Roma-Porto. Në fund të vitit të...
Më Shumë...