Smartphones

Kompania “Apple” ka prezantuar dy modele të reja të telefonëve, ”iPhone Xs”, ”Xs Max”, dhe “X” Këto produkte janë ideuar për të qenë modelet më të avancuara të krijuara ndonjëherë nga “Apple”. Gjiganti i teknologjisë do të zgjerojë dizajnin dhe...
Më Shumë...