Maqedoni Kulturë

Ndërron jetë nga Covid-19, këngëtari me origjinë shqiptare nga Maqedonia e Veriut, Refet Imeri. Ai ndërroi jetë 14-ditë pasi i ati i tij, Ali Imeri (Lika) vdiq gjithashtu nga Covid-19. Refet Imeri ishte prekur nga Covid-19 dhe pas gati 3...