ballkan

Flokë të shpupuritur, rroba të shqyera, trupin e mavijosur dhe fytyrën të trembur, janë paketa e “shërbimeve” të disa turisteve, paketë që mundëson pranimin e një denoncimi për përdhunim nga policia.Dhe ky denoncim, pasi dërgohet për hetim policor, i kalon kompanisë së sigurimeve dhe në pak kohë mbush xhepat me të paktën dhjetë mijë euro.Këtë skemë të shëmtuar, e ka zbuluar policia greke dhe e konkretizon me rastin më të fundit, por të përsëritur shpes

Media Galeri