Politikë

Një ndër pikat kryesore se ku ndahen PD dhe PS, ka të bëjë me modelin e taksave që aplokojnë kur janë të tërësi.Pretendimeve të Kryeministrit Rama se 97 përqind e shqiptarëve paguajnë sot më pak taksa, Lulzim Basha i është përgjigjur duke publikuar një video në facebook.“Kush dëgjon Edi Ramën të flasë për taksa më të ulëta, e di se ai gënjen paturpësisht|, shkruan kryetari i PD-së.Për Bashën 97% e shqiptarëve paguajnë më shumë taksa.Ai përmend taksën

Media Galeri