good-news

Zbulim që ka mahnitur shqiptzarët, por ka shokuar grekërit dhe maqedonasit. Edhe pse kanë kaluar mijëra vite, bëmat, fitoret dhe betejat e Aleksandrit të Madh vazhdojnë të bëjnë bujë dhe të tërheqin vëmendjen e shumë historianëve. Heroi Ballkanas u bë...
01-08-2018, 17:02