Aplikacione

BE dëshiron të përcaktojë rregulla të reja, për botën e teknologjisë. Rregullat lidhen me mbrojtjen e të dhënave, inteligjencës artificiale, konkurrencës dhe të tjera të këtij lloji. Mark Zuckerberg mund të mos të ketë pëlqyer gjithçka që ka dëgjuar, por...
Më Shumë...