Transmetuar më 12-12-2019, 09:18

WhatsApp vjen me një risi interesante për pronarët e pajisjeve Android. Thirrja në pritje. Këto ditë funksioni do të jetë në qarkullim dhe më në fund i disponueshëm për miliona përdorues. Në këtë mënyrë, siç ndodh tashmë për klientët e Ios, do të jeni në gjendje të njoftoheni kur keni një telefonatë të re ndërsa një bisedë tashmë është në proces.

Shërbim që sigurisht do të jetë i dobishëm për të gjithë klientët që mund të përfitojnë nga një mundësi shtesë. Me telefona dhe tableta që përdoren gjithnjë e më shumë për punë, kjo veçori do t’ju njoftojë në kohë reale se kush do ju kontaktojë edhe nëse jeni duke biseduar me dikë tjetër.

Në atë pikë ju mund të zgjidhni nëse do të vazhdoni bisedën në zhvillim ose mbase ta ndërprisni atë. Dhe të zgjidhni për të marrë një të re.

Veçoria, megjithatë, ka një problem të vogël, i cili ndoshta do të përpiqet të korrigjohet në muajt e ardhshëm. Siç u tha, ata që janë në linjë me një person mund të marrin një telefonatë thirrje që paralajmëron ata për një bisedë të re. Aktualisht nuk është e mundur të vendosni në pritje thirrjen aktuale për të marrë atë të renë. Por do të duhet të zgjidhni të ndaloni ose vazhdoni.

Për të rinovuar në Android thjesht shkoni te Luaj Store dhe shkarkojeni atë. Ju do të duhet të instaloni versionin 2.19.352. Siç u tha për klientët e Ios, azhornimi është në dispozicion qysh në nëntor me versionin 2.19.120 të shkarkueshëm nga App Store./b.l/noa.al/

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd