Ekonomi

Kryeministri Edi Rama thotë se e ardhmja e vendit varet nga bashkimi i shqiptarëve. Duke folur nga Dibra, ku mesditën e sotme nis puna për ndërtimin e Rrugës së Arbrit, kreu i qeverisë tha se, se Rruga e Arbrit nuk do të jetë më një iluzion. Ai tha se nga sot Dibra nis rrugën, për tu bërë një copë kraharor që merr jetë dhe zhvillim në Shqipëri dhe për Shqipërinë. “Rruga e Arbrit është një çështje drejtësie e historisë dhe njerëzore, ndaj këtij po

Media Galeri