Maqedoni Kronikë

Dy të rinj shqiptarë janë vrarë më armë zjarri në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut, Shkup. Ngjarja e rëndë është raportuar sot në lagjen Fushë-Tophanë të Çairit, ndërsa viktima kanë mbetur Afrim Berisha dhe Burim Vardar, raportojnë mediet maqedonase. Sipas...