Transmetuar më 30-11-2021, 19:35

Një alarm për bombë në pjesën qendrore të Shkupit ka bërë që të evakuohet një pjesë e institucioneve si Teatri Kombëtar, Prokuroria Publike, MPJ dhe institucione tjera.

Njësitet speciale kanë vënë masat e kontrollit duke evakuuar zonën në një perimetër më të gjërë.

Efektivë policie janë vendosur edhe tek Radio Televizioni i Maqedonisë së Veriut.

MPJ ka marrë një alarm për një bombë të vendosur dhe se janë ndërmarrë të gjitha masat e sigurisë