Kosovë Sociale

Një person ka ndërruar jetë në Kosovë, si pasojë e virusit "Nil", që është përhapur në Evropë.Drejtori i Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, Naser Ramadani, duke konfirmuar vdekjen e pacientit tha se ndërkohë është edhe një tjetër pacient që është diagnostikuar me këtë virus."Një person ka vdekur nga virusi “Nil”, për të cilin është konfirmuar në laborator se ka bartur këtë virus dhe një person tjetër që ka pasur këtë virus tashmë është sh

Media Galeri