Intervista

Raporteri për Shqipërinë në Parlament- in Evropian, Knut Fleckenstein u ka bërë dje thirrje opozitës dhe maxhorancës në Shqipëri të gjejnë gjuhën e dialogut. Edhe pse me pushimet e verës, Fleckenstein dha këtë intervistë për “Gazeta Shqiptare”. “Në përgjithësi, dialogu dhe bashkëpunimi ndërmjet qeverisë dhe opozi-tës janë shumë të rëndësishme për përparimin në reforma dhe përmirësimin e kushteve të jetesës së shqiptarëve të zakonshëm. Nëse ka

Media Galeri