edukate-fetare

Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e kësaj të premte me pamje nga gjashtë xhami në restaurim.Rama bën me dije se ndërhyrja e parë tërësore në to, do të nxjerrë në dritë vlerat e jashtëzakonshme kulturore dhe artistike.Kryeministri thotë se këto xhami pas restaurimit do të jenë pikë reference për itineraret e turistëve.“Me këto pamje të kantiereve për restaurimin e plotë të 6 prej xhamive monument kulture në vend, ku ndërhyrja e parë tërësore pas d

Media Galeri