Maqedoni Sociale

“Dua të bëj një apel tek të gjithë ju dhe opinioni publik, ejani të gjithë së bashku që fëmijët tanë t’i regjistrojmë në shkollat e Fondacionit “Maarif”, nëse ne si prindër nuk duam që fëmijët tanë në të ardhmen të bëhen terroristë, duhet që ata t’i drejtojmë nga shkollat e Maarif, sepse institucionet me emrin “Jahja Kemal”, në asnjë rast nuk na përfaqësojnë ne”, tha Tylin Erkal Kara, ambasadore e Turqisë në Maqedoni.Këto pohime, ambasadorj

Media Galeri