Transmetuar më 16-03-2022, 22:48

Komisioni Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime të Ujit (KRRE) sot ka miratuar një vendim të ri për çmimet e derivateve të naftës që do të vlejnë nga mesnata.

Çmimet me pakicë të produkteve të naftës dhe karburanteve të transportit do të jenë:

– Benzina EUROSUPER BS – 95 – 81,50 (den/litër)

– Benzina EUROSUPER BS – 98 – 83,50 (denar/litër)

– Naftë – EURODIESEL BS (DE V) – 79.00 (denar/litër)

– Vaj për djegie – Extra light 1 (EL-1) – 75.50 (denar/litër)

– Naftë M-1 NS – 56,749 (dena/ kilogram), njofton KRRE. (INA)

Në Maqedoninë e Veriut 1 Euro këmbehet me 61.8 dinar. Llogarinë tani bëjeni vetë.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd