Ajo

A duhet fjetur me reçipeta, po apo jo? Lidhur me këtë çështje ka nevojë për sqarim.Ka disa femra që preferojnë të bien të flenë me reçipeta dhe të tjera që i heqin.Një bindje e përhapur gjerësisht thotë se mbajtja e reçipetave veshur, ndikon në mbajtjen e gjinjve më të ngjeshur dhe tonifikuar, por në të njëjtën kohë mund të stimulojë shfaqjen e kancerit të gjirit dhe shfaqjen e gjëndrave në sqetull.Shkenca tregon se që të dyja arsyetimet nuk kanë bazë.

Media Galeri