Kosovë Kulturë

Më 19 dhjetor të vitit që lamë pas, ndërroi jetë vajza e Çun Lajçit.Bubulina ishte aktore me profesion dhe ishte vajza e vetme e aktorit, vdekje të cilën ai po e vuan ende. Ai thuajse çdo ditë ndan momente kujtime ku shpreh mallin ndaj Bubulinës.Lajçi përmes një shkrimi të gjatë, shkruajtur nga Berna e Zvicrës tregon se si vajza e tij, e cila ka ndërruar jetë, tashmë ka fituar llotarinë amerikane. Këtë gjë aktori e kishte kuptuar përmes një e-maili. Ky lajm e ka

Media Galeri