Ufo

Pilotët e Marinës amerikane kanë arritur të kapin një objekt misterioz, për të cilin ka dyshime se mund të jetë UFO.Pmajet u kapën në oqean, në bregun lindor të SHBA. Kur ballafaqohet me objektin e panjohur, piloti dëgjohet duke bërtitur: "Çfarë është ajo gjë? Oh, Zoti im"."Wow, çfarë është ajo?" thotë piloti tjetër. "Shikoni atë fluturues!"Pamjet u publikuan të premten nga Akademia e Arteve dhe Shkencës (TTSA), një organizatë kërkimore shkencore priva

Media Galeri