Shëndeti

Ka ditë që secili prej nesh nuk është në gjendje të mirë, dhe as në humor.Përpiqemi shpesh të gjejmë zgjidhje për ta ndryshuar këtë situatë, pa e ditur se ajo mund të jetë edhe te ushqimet.Ka disa ushqime që pavarësisht sesa shumë dhe shpesh i hamë, gjithmonë do të na pëlqejnë, sidomos kur na ndihmojnë edhe të përmirësojmë gjendjen tonë të humorit. Shkenca ka vërtetuar se ka shumë ushqime që na bëjnë të “lumtur”.Ja disa prej tyre:AvokadoKy frut ka s

Media Galeri