Superliga Shqipëtare

Mbyllet java e tretë me fitoren e Partizanit dhe me humbjen e Skënderbeut. Partizani ka gjetur fitoren me anë të Solomon, pas 23 minutave lojë ndaj Flamurtarit. Pas një harkimi perfekt i Trashit nga e majta, Solomon vetëm devijon lehtësisht...
Më Shumë...