Turizëm

Shtetasit e Republikës Popullore të Kinës mund të lëvizin lirisht, pa viza në Shqipëri, pas një marrëveshjeje të kohëve të fundit mes dy vendeve.Kjo ka bërë që të rritet ndjeshëm numri i turistëve kinezë në vendin tonë.Është fakt se Kina është bërë faktor shumë i rëndësishëm për turizmin nëpër botë, pasi janë qindra milionë kinezë që po udhëtojnë përditë në Europë dhe kontinentet e tjera.Një numër shumë i vogël i tyre, zgjedhin edhe Shqipër

Media Galeri