Hi-Tech

Në Paris janë krijuar taksitë që ecin mbi ujë. Janë ‘Sea Bubbles’ dhe janë ideuar nga një kompani franceze, ku për ideimin e tyre kanë punuar inxhinierët e Formula 1 dhe ata të avionëve Airbus.Rruga e parë u bë në 22 maj në lumin Senna, por ideja është që të thjeshtohet transporti i përditshëm.“Duam të reduktojmë trafikun në qytet, duke kaluar nëpër rrugë”, deklaroi për ‘Reuters’, ideatori i këtyre taksive, Alain Thebault.“Përgjysmohet ndotja, p

Media Galeri