Transmetuar më 13-01-2020, 19:06

Dëshironi të zbuloni se sa njerëz janë duke ruajtur fotot tuaja në Instagram? Ekziston një truk se si ta zbuloni këtë gjë. Ruajtja e fotove është një mënyrë për përdoruesit e tjerë që të mbajnë fotografitë tuaja në skedar.

Instagram ka një veçori  që ju lejon të gjurmoni sa njerëz kanë ruajtur fotot tuaja të ndara në Instagram. Sa herë që dikush ruan foton tuaj, ai shfaqet në dosjen e tyre derisa ta fshini imazhin, ose ta heqin atë nga skedari në të cilin e kanë ruajtur. Normalisht, Instagram nuk zbulon të dhëna për fotot e ruajtura për përdoruesit.

Por ka një truk të zgjuar që ju lejon të zbuloni se sa herë secila prej fotove tuaja është ruajtur. Gjithçka  që duhet të bëni është të zhvendosni llogarinë tuaj në Instagram në një profil biznesi.  Ju do të duhet të konvertoni faqen tuaj në Instagram në një profil biznesi.

Për ta bërë këtë, shkoni te parametrat tuaj dhe trokitni lehtë mbi “Kaloni te Profili i Biznesit”. Pastaj Instagram do t’ju bëjë që të lidheni me një faqe biznesi në Facebook. Ju gjithashtu do të duhet të zgjidhni një kategori për profilin tuaj – si “shëndeti / bukuria” ose “blog personal”.

Tjetra shtoni adresën tuaj të postës elektronike, numrin e telefonit dhe adresën personale. Ju nuk keni nevojë të plotësoni të gjitha këto fusha – vetëm një duhet të plotësohet.

Dhe kjo është: Profili juaj i Biznesit tani është aktiv dhe mund të kthehet përsëri në një faqe personale në çdo kohë.

Pastaj mund të trokitni në çdo foto dhe të zbuloni saktësisht se sa njerëz kanë ruajtur njërën prej fotove tuaja.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd