Transmetuar më 22-10-2020, 11:24

Çdokush mund të flasë një gjuhë me "Babbel", edhe nëse jeni një fillestar i plotë që nuk keni provuar kurrë të mësoni një gjuhë më parë.

Këtu janë 5 arsye pse asgjë nuk ju pengon të mësoni një gjuhë të re me Babbel.

Po pyesni veten saktësisht se si Babbel mund ta kthejë një fillestar të gjuhës në një profesionist të mësimit të gjuhës.

Ju do të bëni përparim – edhe nëse po filloni nga e para

85% e pjesëmarrësve në studimin tonë e përshkruanin veten se kishin pak ose aspak njohuri të Spanjisht(ose të një gjuhe tjetër), me 15% të mbetur që kishin disa aftësi në gjuhë tashmë.

Ju nuk keni nevojë t’i kushtoni shumë kohë mësimit

Studimi ynë arriti në përfundimin se pjesëmarrësit tanë duhet të përdorin vetëm aplikacionin Babbel për një mesatare prej dy orësh në javë për të përmirësuar.

Ju do të mësoni shumë shpejt

Studimi CUNY u zhvillua gjatë dy muajve, duke provuar se nuk keni nevojë të bllokoni gjysmën e ardhshme të vitit në mënyrë që të arrini rritjen e një kolegji-semestër në aftësitë spanjolle të regjistruar në studim.

Ju do të kënaqeni kur mësoni me Babbel

Një 99% e pabesueshme e pjesëmarrësve në studimin tonë raportuan se do të vazhdonin të përdornin Babbel edhe pas përfundimit të studimit.

Mësimi i gjuhës me Babbel është i lehtë

Studimi raportoi se një shumicë dërrmuese e pjesëmarrësve (midis 92-95%) thanë se Babbel ishte i lehtë për t’u përdorur, i dobishëm dhe, më e rëndësishmja, se u dha atyre një përvojë të këndshme të të mësuarit.

/NOA.al

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd