Transmetuar më 20-06-2022, 00:37

Shikoni cilat janë në listën e aplikacioneve të instaluara dhe hiqini sa më shpejt të jetë e mundur

Është e vërtetë që celulari në ditët e sotme është bërë një zgjatim i dorës sonë pasi mundësitë dhe shërbimet që ofron janë vazhdimisht në rritje.

Të gjithë përdorim aplikacionet e disponueshme, të cilat na lehtësojnë jetën e përditshme, na argëtojnë dhe na ofrojnë mundësi të reja.

Megjithatë, duhet shumë kujdes pasi shumë prej tyre janë të dëmshme.

Nëse keni telefon Android dhe keni shkarkuar së fundmi disa aplikacione, shihni listën e mëposhtme pse duhet t’i fshini ato.

Disa janë hequr tashmë nga Play Store ndërsa të tjerët janë klasifikuar si mashtrim.

Këto janë:

Document Manager

Coin track Loan – Online loan

Cool Caller Screen

PSD Auth Protector

RGB Emoji Keyboard

Camera Translator Pro

Edhe aplikacionet e mëposhtme u gjetën gjithashtu se mbanin malware:

Fast PDF Scanner

Air Balloon Wallpaper

Colorful Messenger

Thug Photo Editor

Anime Wallpaper

Peace SMS

Happy Photo Collage

Original Messenger

Pellet Messages

Smart Keyboard

Special Photo Editor

4K Wallpapers

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd