Transmetuar më 23-06-2021, 18:51

Facebook ka punuar për këtë opsion që nga viti 2019 dhe tani ata kanë vendosur ta postojnë atë edhe në Instagram.

Kompania shpjegon se shumë përdorues “vuajnë” kur kanë një numër të vogël pëlqimesh dhe ndihen të turpëruar sepse nuk kanë pëlqime të mjaftueshme.

Ky është një problem i përdoruesve më të rinj të rrjeteve sociale sepse në shoqërinë e sotme, pëlqimet vlerësohen dhe nëse keni një numër të vogël të tyre, nuk jeni mjaft të popullarizuar, kështu që në fund të fshini postimin, thekson kompania në një deklaratë.

E njëjta gjë në Instagram dhe Facebook, dëshiron të ndihmojë njerëzit më pak të njohur në mediat sociale duke fshehur pëlqime, raporton theverge.

Sido që të tingëllojë kjo, Facebook po e paraqet këtë mundësi dhe së shpejti do të jeni në gjendje të fshihni numrin e pëlqimeve në të dy rrjetet sociale dhe vetëm ju do të mund të shihni se sa pëlqime keni në postime.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd