Transmetuar më 27-09-2020, 09:48

Përdorimi i telefonit është bërë i pashmangshëm në kohët e sotme.

Por jo të paktë janë ata që në një farë mënyre kanë krijuar varësi ndaj pajisjes teknologjike.

Ka disa elementë që vërtetojnë nëse ju jeni apo jo të varur nga celulari.

1. Përdorni telefonin edhe kur ndodheni në vende të papërshtatshme.

2. Kaloni pjesën më të madhe të orëve të ditës në celular.

3. Nervozoheni nëse nuk ju punon telefoni, nëse ju bllokohet interneti apo një aplikacion i caktuar

4. Keni përqëndrim të ulët.

5. Kaloni kohë në celular megjithëse mund të keni diçka shumë më të rëndësishme për të bërë.

6. Ndjeni lodhje dhe pagjumësi.

7. Hiqeni sikur nuk e përdorni shpesh celularin.

8. Marrëdhëniet tuaja me njerëzit janë bërë më të largëta.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd