Transmetuar më 08-07-2024, 23:29

1. Unë do të jem me ty

Isaiah 43:2

“Kur të kalosh mespërmes ujërave unë do të jem me ty;

dhe kur të kalosh nëpër lumenj, ujërat e tyre nuk do të të mbulojnë ty”.

2. Unë do të të mbroj

Psalmet 121:7

“Zoti do të të mbajë larg rrezikut. Ai do të të ruajë gjatë gjithë jetës tënde”

3. Unë do të jem forca jote

Proverbat 18:10

“Emri i Zotit është një kullë e fortë; njerëzit e drejtë shkojnë drejt saj dhe aty janë të sigurt”

4. Unë do të të përgjigjem

Jeremiah 33:3

“Më thirr dhe unë do të të përgjigjem, dhe do të të them gjëra të mëdha e të fuqishme, të cilat ti nuk i di”.

5. Unë do të të siguroj ato që të duhen

Jeremiah 29:11

“Sepse unë i di planet që kam për ty. Plane për të patur begati dhe për të mos të të dëmtuar, plane për të të dhënë shpresë dhe një të ardhme”

6. Unë do të të jap paqe

Gjoni 14:27

“Paqen e lë tek ti. Paqen që unë të jap ty nuk ta jap ashtu si jep bota. Mos e lër zemrën të trazohet dhe mso ki frikë”

7. Unë do të të dua gjithmonë

Jeremiah 31:3

“Zoti na u shfaq në të shkuarën duke thënë: “Të kam dashur me një dashuri të përjetshme; të kam mbushur me mirësi të pashtershme”.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd

Lajmet e fundit