Fotolajme

Vera e Hong Kongut njihet për shkak të nxehtësisë dhe lagështirës. Por nuk ishte gjithmonë kaq e thjeshtë për të shpëtuar nga nxehtësia, në Hong Kong. Kur rajoni iu dha britanikëve më 1841, kolonistët më të pasur ndërtuan pallate të...
Mbrëmja, në Kukës!
18-01-2020, 00:02
16-11-2019, 19:19
28-10-2019, 20:56
Më Shumë...