Transmetuar më 13-04-2021, 14:16

Kjo është një nga protestat e shumta të tregtarëve në Circus Maximus, Romë.

Protesta për rihapjen  e bizneseve u organizua nga disa shoqata.

"Ne jemi një grup restoratorësh, nuk jemi parti politike”.

“Shteti nuk po na dëgjon, u ka dhënë vetëm pronarëve disa pije freskuese, shumë të vogla dhe të padobishme, si dhe disa ditë pushimi punonjësve tanë”, – thuhet në protestën e bizneseve, kryesisht të restoranteve dhe tregtarëve me pakicë.

/a.m/NOA.al