Transmetuar më 11-05-2021, 15:21

Ende pa ardhur vera liqeni Artificial i Tiranës ka nisur të thahet si asnjëherë më parë.

Nuk dihet nëse është një fenomen natyror, apo “dora e njeriut”.

Qytetarët kanë denoncuar fenomenin duke ngritur shqetësimin lidhur me tharjen e liqenit.

Ka dyshime se kërkohet të fitohet terren, për të lejuar ndërtime buzë tij.

Gjithsesi, fakt është se ende pa ardhur qershori, uji në liqen sa vjen dhe po pakësohet.

/a.m/NOA.al