ekskluzive

Një 32-vjeçare nga Rumania e cila jeton prej kohësh në Greqi, është përdhunuar egërsisht brenda banesës së saj.Ngjarja ka ndodhur në Limno, në zonën Agjios Dhimitros ne Mirina raporton bashkëpunëtori i noa.al në Greqi.Autori, një 32-vjeçar nga Shqipëria hyri me forcë në shtëpinë ku banonte e reja nga Rumania, rreth orës 05.00 të mëngjesit të dy ditëve më parë. “Keqbërësi në fillim e izoloi gruan e pafat pastaj e rrahu dhe e përdhunoi disa herë me ra

Media Galeri