Intervista

Ngjarja e rëndë e ndodhur mëngjesin e djeshëm ka shokuar dhe fqinjët e viktimave. Ata u shprehën për “Gazeta Shqiptare” se Borani dhe gruaja e tij ishin njerëz të mirë dhe jo problematikë. Vjollca Teodori është tronditur kur ka mësuar se fqinjët e saj, Boran Bërcana dhe Silvana Ndoci u vranë poshtë pallatit. Teodori ka qenë e para kur ka kaluar në orën 5:30 të mëngjesit, por ajo nuk ka vënë re se çifti në fjalë ishte vrarë.Si e keni njohur Boran B

Media Galeri