Metropol

Puna në skuadër të nderon gjithnjë. Edhe në botën e kafshëve. Prova vjen nga një çift elefantësh të rritur, që falë bashkëpunimit të menjëhershëm, kanë arritur të shpëtojnë nga mbytja këlyshin e tyre që kishte rrëshqitur në Kopshtin Zoologjik të Seulit në Korenë e Jugut. I vogli po qëndronte në buzë të pishinës kur rrëshqiti dhe ra brenda në ujë. Elefanti i madh që po i qëndronte pranë, menjëherë u vu në lëvizje për ta shpëtuar.Ndërkohë, elefan

Media Galeri