Maqedoni Kronikë

Një ngjarje e rëndë me pasojë vdekjen ka ndodhur në Maqedoni.Mësohet se në fshatin Porodinë të Manastirit, 2 fëmijë një djalë 2 vjeç dhe një vajzë 1 vjeçe janë djegur të gjallë, teksa nëna e tyre kishte dalë për të marrë dru për ngrohje.Mësohet se dhoma ku qendronin fëmijët ka marrë flakë për shkak të daljes së prushit nga soba.Pasi ka dëgjuar të qarat e fëmijës 2 vjeçar nëna ka vrapuar për tu ardhur në ndihmë por ka qenë e pamundur për shkak t

Media Galeri