Turizëm

Numri i turistëve që vizitojnë Tiranën ka ardhur në rritje. Pazari i Ri, Sheshi Skënderbej, Reja, Bunk Art, janë vetëm disa nga atraksionet që turistët dëshirojnë që të vizitojnë dhe të marrin një kujtim nga kryeqyteti. Për herë të parë, Tirana ka tashmë edhe një produkt turistik, që përfaqëson më së miri qytetin në të gjitha dimensionet kulturore dhe historike, që mund t’i rezistojnë kërkesave të tregut dhe pritshmërive të turistëve që e vizitojnë
04.07.2017 - 17:38
12.05.2017 - 10:20
07.05.2017 - 10:06

Media Galeri