Maqedoni Kulturë

Këngëtarja dhe humanistja e njohur e Maqedonisë, Esma Rexhepova-Teodosievska, është ndarë nga jeta mëngjesin e  sotëm.Ajo vuante kohët e fundit nga një sëmundje e rëndë e cila i mori jetën në moshën 73-vjeçare.Esma Rexhepova është e njohur si mbretëreshë e muzikës rome në korniza botërore, primadonë e këngës evropiane dhe ambasadorja muzikore e Maqedonisë në botë.  Në vitin 2013 Esma Rexhepova-Teodosievska ka marrë titullin artiste kombëtare e Repu

Media Galeri