edukate-fetare

Ashtu si çdo vit në fund të gushtit mbahet pelegrinazhi në malin e Tomorrit, nga data 20 deri në 25 gusht. Festa e Abaz Ali Tomorrit, e njohur si festa e Kulmakut zgjat deri në 25 gusht dhe thuhet se gjatë vizitës që bëhet në teqen e Kulmakut, ndodh lidhja e njeriut me krijuesin e tij.Drejtoria Vendore e Policisë Berat, në bashkëpunim me Komisariatet e Policisë Berat, Kuçovë dhe Skrapar, në bazë të një plani të detajuar masash, janë angazhuar plotësisht me qëllim, s

Media Galeri