Kosovë Politikë

Udhëheqësit më të lartë të Kosovës dhe Serbisë, përfunduan një takim në Bruksel, në një përpjekje të Bashkimit Evropian për të ulur tensionet ndërmjet të dyja palëve.Më 14 janar Kosova ndaloi hyrjen në territorin e saj të një treni të nisur nga Beogradi drejt Mitrovicës, me mbishkrimin "Kosova është Serbi" dhe me ikonografi kishtare mesjetare.Zhvillimet rreth trenit nxitën luftë fjalësh të ashpra ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës, por edhe shqetësimet e di

Media Galeri