Opinion

Nga Adem HarxhiNë këto kohë sfidash, kur ne të rriturit tregojmë shenja të ankthit dhe dëshpërimit në nivelin më të lartë, dhëntë "Zoti" e na shpëtojnë fëmijët, që janë duke u rritur shpejt, por, gjithashtu, të frikësuar. Kur isha nxënës në shkollë shqetësimi im më i madh ishte nëse do më zgjidhnin në skuadrën e futbollit të klasës, ose a do të më merrnin shokët në shoqërinë dhe festat e tyre. Ndërsa, tani, fëmijët kanë frikë mos i vrasin. Gjas
Sikur të isha unë Edi Rama…
19.02.2017 - 20:26
Kjo qëndresë si shërbesë!
19.02.2017 - 16:51
18.02.2017 - 19:19
17.02.2017 - 20:10
16.02.2017 - 16:12
16.02.2017 - 16:05
12.02.2017 - 09:09
12.02.2017 - 07:51
05.02.2017 - 18:09
04.02.2017 - 21:24
04.02.2017 - 19:30
02.02.2017 - 17:11
30.01.2017 - 13:47
28.01.2017 - 09:17
25.01.2017 - 22:33
22.01.2017 - 18:00
21.01.2017 - 21:10
21.01.2017 - 20:23

Media Galeri