ballkan

Përfaqësuesja e lartë e Politikës së Jashtme dhe Sigurisë së Bashkimit Europian, Federica Mogherini, do të udhëtojë drejt Ballkanit nga data 1 deri në 4 mars. Kryediplomatja europiane do të vizitojë gjatë këtij rrugëtimi të saj Shqipërinë, Bosnje-Hercegovinën, Kosovën, Malin e Zi, Serbinë dhe ish-Republikën Jugosllave të Maqedonisë.Përpara vizitës, shefja e diplomacisë së bllokut, njëkohësisht zv/Presidente e Komisionit Europian, u shpreh se për BE-në, puna
12.02.2017 - 09:30

Media Galeri