Si Të Gatuajmë

Pirja e ilaçeve me lëngje, në masë të dukshme mund të ulë veprimin e tyre. Konsumi i medikamenteve me lëngje, dhe sidomos me lloje të caktuara, mund të reduktojnë ndjeshëm efektin e tyre. Studiuesit nga Universiteti Western i Ontario, Kanada,...
12-03-2019, 19:18
28-02-2017, 10:13
Më Shumë...